Normal_oo

Jeroen Kreijkamp is benoemd tot voorzitter van Ouders & Onderwijs, de organisatie voor ouders met schoolgaande kinderen. Hij was eerder onder andere wethouder van Onderwijs in Utrecht namens D66. Dit meldt Ouders & Onderwijs.

Kreijkamp geeft onbezoldigd invulling aan de rol van voorzitter naast zijn functie als directeur-bestuurder bij Hilversum Marketing. Ouders & Onderwijs kent een bestuur op afstand. Lobke Vlaming heeft als directeur de dagelijkse leiding over de organisatie.  
 
Kreijkamp over zijn nieuwe functie: "Ik vind het belangrijk dat de belangen van ouders goed worden meegenomen in de toekomst van het onderwijs in Nederland. Daarom wil ik de stichting Ouders & Onderwijs graag verder helpen in haar ontwikkeling.”
 

Over Jeroen Kreijkamp

Jeroen Kreijkamp is sinds begin dit jaar directeur-bestuurder bij Hilversum Marketing, dat bijdraagt aan het versterken van de economische vitaliteit van Hilversum. Van 2010 tot 2018 was hij namens D66 wethouder van o.a. Onderwijs in Utrecht. Kreijkamp was bovendien voorzitter van de commissie onderwijs en lid van het hoofdbestuur van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).  
 
Door: Nationale Onderwijsgids