Normal_samen__afspraak

De website Sterkberoepsonderwijs.nl is vernieuwd. Met de website willen het ministerie van onderwijs, de AOC Raad, MBO Raad, Stichting Platforms VMBO (SPV), Platform TL en de VO-raad zich de komende jaren samen inzetten voor sterk beroepsonderwijs. Dit meldt Sterkberoepsonderwijs.nl.

De website draagt bij aan het doel van het programma: direct (en minder direct) betrokkenen doorlopend, proactief en op een eenduidige manier informeren, inspireren en activeren voor krachtig beroepsonderwijs. Betrokkenen zetten zich in voor innovatief en toekomstbestendig beroepsonderwijs. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat jongeren zich met voldoende bagage en perspectief kunnen redden op de arbeidsmarkt. Alle betrokkenen dragen bij aan de beleidsvorming en aan de implementatie van het programma.
 
Er zijn regelmatige nieuwsupdates, evenementen en belangrijke informatie over onder andere regionale samenwerking tussen vmbo en mbo en een nieuwe leerweg te vinden. Inspiratievoorbeelden uit de praktijk moeten de lezer prikkelen en nieuwe ideeën geven.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids