Hogeschool Utrecht

UTRECHT - De opleiding Communicatie Management van de Hogeschool Utrecht heeft afgelopen donderdag de Student Event Game 2012 gewonnen, die door het Genootschap voor Eventmanagers werd georganiseerd aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

Aan dit jaarlijks terugkerende evenement namen 12 teams van verschillende hogescholen deel. Studenten moeten in één middag een eventconcept ontwikkelen en voordragen, waarbij gelet wordt op doelgroepgerichtheid, creatieve conceptontwikkeling, budgettering, programmering en uitvoering.

Het team van Hogeschool Utrecht won met het concept 'Welke hak trek jij aan?' Elke vrouw is verschillend en heeft een persoonlijke 'carrièretop', dat was bedacht voor de 'Hoge Hakken Echte Banenconferentie' van het UWV. 

Het UWV organiseert deze conferentie ieder jaar tijdens de Internationale Vrouwendag, om vrouwelijke werknemers de mogelijkheid te geven door te stromen naar hogere posities binnen de organisatie. De jury, die werd geleid door medewerkers van het UWV, was vooral erg te spreken over de realiseerbaarheid van het idee dat het team van de Hogeschool Utrecht had bedacht.

© Nationale Onderwijsgids / Ype van Woersem