Normal_onderwijscooperatie_logo

CNV Onderwijs zoekt twee leden voor de Lerarenadviesraad (LAR) van de Onderwijscoöperatie. leraar. Deze leraren hebben een belangrijke stem in het bepalen van de koers van de Onderwijscoöperatie, de beroepsorganisatie van, voor en door de leraar. Dit meldt CNV Onderwijs.

De LAR is een adviesorgaan van het bestuur van de Onderwijscoöperatie.  Dit is een samenwerkingsverband van CNV Onderwijs, AOb, FvOv en Platform VVVO. Deze organisaties hebben samen 50 leden afgevaardigd naar de Lerarenadviesraad. Deze leraren uit zowel het basis- middelbaar als middelbaar beroepsonderwijs hebben een belangrijke stem in het bepalen van de koers van de Onderwijscoöperatie.
 
De Onderwijscooperatie is een samenwerkingsverband van CNV Onderwijs, AOb, FvOv en Platform VVVO. Bijna 250 leraren uit het basis-, speciaal, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs zijn direct aan het werk vanuit de Onderwijscoöperatie. Daaromheen zijn nog veel meer leraren betrokken. De Onderwijscoöperatie is van, voor en door de leraar en zet zich in voor een sterke, professionele beroepsgroep.
 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids