Logo_nbsa_logo

A-VISION is door het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) uitgeroepen tot winnaar in de categorie Onderwijsadviesbureaus. Het bedrijf heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. Dit meldt NBSA.

“A-VISION weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een faciliterende en inspirerende organisatie met een duidelijke rol”, aldus de nominatiecommissie.  “In een markt die continu in beweging is, weet A-VISION uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.” 

De jury is van mening dat A-VISION op deze gronden kan worden uitgeroepen tot winnaar in de Onderwijsadviesbranche. “Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.”

A-VISION  is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale, adaptieve testen en online testplatforms. Het bureau richt zich op onderzoek, advisering en training bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van zowel leerlingen als onderwijsorganisaties.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids