Logo_lerarencongres_2013

De Onderwijscoöperatie organiseert op dinsdag 8 oktober Het Lerarencongres, een congres van, voor en door de leraar. Een unieke dag waar u bij moet zijn. Het programma staat inmiddels online. Lever nu uw eigen bijdrage aan het congres!

Het Lerarencongres is een plek om te leren, kennis te maken met collega’s, inspireren, ideeën op te doen én te delen met andere leraren. Heeft u goede ideeën en ervaringen om te delen? Laat het ons weten via lerarencongres@onderwijscooperatie.nl! U kunt uw verhaal vertellen in bijvoorbeeld de speakerscorner. Of u kunt advies geven aan startende docenten. Of deel uw idee met een collega in een speeddate café. Interactie is het sleutelwoord!

Wat is er verder te doen?
Op Het Lerarencongres vinden debatten plaats over onderwijsvernieuwing en professionele ruimte. U kunt meedoen aan een edcamp, workshops volgen over creativiteit bij leerlingen en coöperatief leren of gesprekken voeren over het junior-leraarschap. Ook presenteren diverse onderwijspioniers hun winnende ideeën.
Daarnaast spreken er inspirerende leraren en andere deskundigen zoals Jan Verweij, Matthijs ter Bork, Femke Gerritsen, Lucia Talamini en Simon Verwer. Geert ten Dam, voorzitter van de Onderwijsraad, leidt het congres in. De dag wordt afgesloten met een interactief debat met de minister en de staatssecretaris.

Informatie
Het Lerarencongres vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2013 van 10.00 tot 18.00 uur, bij ROC A12 in Ede. Het congres is gratis. Voor het melden van een bijdrage stuurt u een bericht naar lerarencongres@onderwijscooperatie.nl. Aanmelden voor het congres doet u via het aanmeldformulier.

© Nationale Onderwijsgids