Nationale Onderwijstentoonstelling 2013, NOT 20-13, logo NOT

UTRECHT - Aanstaande dinsdag gaat de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) weer van start. De NOT is de grootste vakbeurs voor onderwijsprofessionals uit het primair, het voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs. Uiteraard zal de Nationale Onderwijsgids, hét online onderwijsplatform van Nederland, op deze vakbeurs aanwezig zijn.

De NOT brengt alle facetten uit het onderwijs samen in één beurs verspreid over 400 exposanten in de Jaarbeurs Utrecht. Zo is er dit jaar onder meer aandacht voor de laatste multimediale ontwikkelingen, veiligheid, nieuwe relevante software, 'groen' onderwijs en hoe om te gaan met multitaskende leerlingen en infobesitas.

De stand van de Nationale Onderwijsgids bevindt zich in Hal 9 op standnummer A 004. U bent van harte welkom kennis met ons te maken. Graag vertellen wij u meer over onze mogelijkheden om uw marketingdoelstellingen te behalen.

De NOT wordt om het jaar georganiseerd en duurt van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari. Meer informatie over deze vakbeurs vindt u op www.not-online.nl.

© Nationale Onderwijsgids / Arend Jan Wonink