Normal_img7203

Jonge vrouwen met de ambitie zich te ontwikkelen tot zakenvrouw kunnen zich weer inschrijven voor de Young Lady Business Academy van zakenvrouw Elske Doets. De derde editie van de Academy vindt plaats van 2 tot en met 6 juli. Er is weer plaats voor vijfentwintig jonge talentvolle vrouwen in de leeftijd van 15 tot 24 jaar, die bereid zijn vijf dagen lang af te zien bij intensieve stoomcursus ondernemend leiderschap. Dit keer staat gastcolleges gepland van power-vrouwen uit verschillende delen van de samenleving. Dit meldt Trusten Media.

Zo hebben onder andere oud-staatsecretaris Nebahat Albayrak, tegenwoordig vicepresident External Relations bij Shell, en Mariëtte Hamer, voorzitter van de SER, zich aangemeld om te komen spreken. Ook zijn er gastcolleges van Annemarie Jorritsma, lid van de Eerste Kamer en oud-minister en oud-burgemeester van Almere en Marja Wagenaar, CEO van Leadershipint, specialist in leiderschapsvraagstukken en ooit lid van de Tweede Kamer.

De deelneemsters werken tijdens de vijfdaagse stoomcursus toe naar een presentatie van hun professionele droom. Wie het meest aansprekende verhaal heeft, is de ‘winnaar’ van de Academy en mag met Elske Doets op zakenreis naar de Verenigde Staten of Canada.

Het initiatief voor de Young Lady Business Academy nam Doets vorig jaar als Zakenvrouw van het Jaar. Na het succes van de eerste twee edities, zet Doets het initiatief voort: "Ik proef vaak te weinig durf bij jonge meiden om vol voor een droom te gaan. Veelal geven jonge vrouwen onder druk van hun omgeving hun droom op. De Young Lady Business Academy is bedoeld om deze doelgroep te prikkelen geen concessies te doen.”

Inschrijven kan vanaf nu:  www.elskedoets.nl/ladybusinessacademy.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids