Normal_kinderen_techniek_onderzoek_chemie_scheikunde_proefje_experiment_wetenschap

Voor schoolleiders in het basisonderwijs heeft TechniekTalent een vierdelige webinarserie ontwikkeld. Hierin wordt belicht hoe een school visie en beleid kan ontwikkelen rondom het thema Wetenschap & Techniek. Op 18 januari aanstaande vindt het derde deel plaats, met als thema ‘Samen werken aan W&T’. Dit meldt TechniekTalent.

In het derde deel van de vierdelige webinarserie staat de vraag centraal: ‘Hoe krijgt u het team van leerkrachten mee in uw visie op Wetenschap & Techniek?’ Er wordt ingegaan op welke manieren de schoolleider meer draagkracht voor W&T kan creëren binnen het team en hoe hij of zij het team het beste begeleidt, ondersteunt en coacht. Ook wordt er ingegaan op het delen van successen en leerpunten binnen het team en op de vraag of hulp van buitenaf wenselijk is. Twee gastsprekers gaan in op de theorie en de praktijk van de rol van de schoolleider bij de vormgeving van wetenschap- en techniekonderwijs.
 
Schoolleiders die geïnteresseerd zijn in deelname aan het webinar op 18 januari 2018 kunnen zich aanmelden via deze link. De webinars zijn vanaf elke gewenste locatie te volgen en op een later moment terug te kijken. Deelname is kosteloos. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids