Normal_studenten__collegezaal__luisteren__hbo__uni

Op woensdagavond 11 oktober aanstaande organiseert HAN Educatie in Nijmegen een collegetour. Hierin kunnen studenten van de lerarenopleidingen van de HAN vragen stellen aan Meester Bart over zijn ervaringen in het onderwijs. Dit meldt HAN.

Bart Ongering schreef als ‘Meester Bart’ columns in Trouw over wat hij meemaakt als leraar in de Bijlmer maar richt zich inmiddels op het schrijven van een roman. Nu Meester Bart 9 jaar lesgeeft aan vmbo-leerlingen op de Open Schoolgemeenschap Bijlmer, is hij langzamerhand de leraar aan het worden die hij wil zijn. In het NRC zegt hij: "Als het goed is, weet je als docent waar je thuishoort. Ik hoor bij het vmbo."
‘Meester Bart’ is niet alleen een ervaren docent met een hart voor het vmbo, maar is ook schrijver en hij heeft een Facebookpagina met ruim 160.000 volgers. Een inspiratie voor docenten en docenten in opleiding dus!
 
Benieuwd naar Meester Bart? Kom op woensdag 11 oktober naar deze eerste editie van Educatie Collegetour. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids