Nationale Onderwijsgids verloot een maand lang gratis fruit

Dat fruit en groente onmisbaar zijn bij een gezond voedingspatroon is algemeen bekend. Het helpt het lichaam gezond te blijven en stimuleert de ontwikkeling en groei. De Nationale Onderwijsgids vindt het belangrijk dat kinderen gezonde voeding als 'gewoon' omarmen en zet zich daarom in om kinderen al vanaf hun eerste levensjaar uitgebreid kennis te laten maken met vers fruit.

Om alle kinderopvangcentra en basisschoolklassen in het regulier en speciaal onderwijs de kans te geven fruit te introduceren aan hun leerlingen, start aanstaande maandag om 11.00 uur onze speciale Facebookactie. De winnende leraar, klas of groep ontvangt een maand lang gratis fruit! Dus wil jij jouw klas, uw leerlingen of de opvang van uw kind verrassen? Of is jouw groep bezig met een schoolproject over gezond en lekker eten? Houd dan onze website goed in de gaten!

De actie wordt mogelijk gemaakt door Boer Jos van familiebedrijf Boerderij Bouwlust (www.Onlinefruit.nl). Boer Jos teelt hier al jaren eigen fruit in de eigen boomgaard.