Normal_gewoon_zoals_je_bent

Op 24 januari gaat de 15e editie van de Nationale Voorleesdagen van start. In totaal staan dit jaar tien prentenboeken centraal, waaronder 'Gewoon zoals je bent'. In 'Gewoon zoals je bent' volg je via prachtige illustraties het avontuur van de kleine olifant Snuf. Een onzeker olifantje dat de mooie vleugels van een vogel wil, de lange benen van een giraffe en de tanden van een een krokodil. Wij hebben goed nieuws, want in samenwerking met Veltman Uitgevers mogen wij hier 3 exemplaren van weggeven! 

Zie je het helemaal zitten om samen met je kleine dit mooie prentenboek te lezen? Vertel ons dan op Facebook wat jouw meest favoriete moment met je kleuter is en misschien ben jij met je antwoord één van de gelukkigen. Op woensdag 24 januari maken we de winnaars bekend. 

Nationale Voorleesdagen 

De Nationale Voorleesdagen bestaan sinds 2004 en zijn een initiatief van Stichting Lezen, georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Doel van deze campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen in de leeftijd van zes maanden tot en met zes jaar. De vijftiende editie van de Nationale Voorleesdagen vindt plaats van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari 2018. 

Prinses Laurentien der Nederlanden leest woensdagochtend 24 januari 2018 voor tijdens het Nationale Voorleesontbijt in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Het Voorleesontbijt is de start van de Nationale Voorleesdagen. 

Gewoon zoals je bent

Elk jaar worden tien prentenboeken genomineerd die tijdens de Nationale Voorleesdagen de Prentenboek TopTien vormen. Het boek 'Gewoon zoals je bent' van Jonny Lambert is door de Nederlandse bibliotheken genomineerd voor een plekje in deze top tien. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de website van Veltman Uitgevers, de uitgever van dit prachtige prentenboek. Hier kun je het boek ook gewoon kopen, als je wil!

Veltman Uitgevers 

Veltman Uitgevers geeft niet alleen kinderboeken uit, maar ook kookboeken, hobbyboeken en boeken over gezondheid, sport, tuin & dier. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids