Logo_hca

Al meer dan 50 jaar wordt op 2 april de Internationale Dag van het Kinderboek gevierd. Ieder jaar op 2 april, de geboortedag van Hans Christian Andersen, wordt aandacht gevraagd voor het kinderboek. Om dit te vieren mogen wij samen met Uitgeverij Rainbow vijf prachtige exemplaren van het nieuwe boek ‘De mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen’ weggeven. Wil jij kans maken? Laat ons in een reactie op onze Facebookpagina weten wat jouw favoriete sprookje is en waarom. Op maandag 2 april maken we vijf gelukkige winnaars bekend.

Winnen? 

Wil jij dit mooie boek winnen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en laat er een reacie achter! Wie weet ben jij op Tweede Paasdag de gelukkige winnaar! 

Over De mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen

Tijdloos, herkenbaar en tot de verbeelding sprekend zowel voor jong als oud, dat zijn de sprookjes van Andersen. Vertaalster en Andersen-kenner Annelies van Hees selecteerde de allermooiste verhalen en nam voor deze uitgave haar eigen vertalingen weer eens kritisch onder de loep. De selectie bevat wereldberoemde vertellingen als Het meisje met de zwavelstokjes en De sneeuwkoningin maar ook een paar minder bekende sprookjes. Allemaal zijn ze het (voor)lezen meer dan waard. Het boek kost 12,50 euro via Uitgeverij Rainbow

Uitgevrij Rainbow

Uitgeverij Rainbow stelt de leukste, betaalbaarste en meest herkenbare boeken beschikbaar. Zo kun je er naast De beste sprookjes van..., ook Paulo Coelho - De duivel en het meisje vinden, en een reeks kinderboeken, waaronder van Anni M.G. Schmidt. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids