Normal_lacie-slezak-128106-unsplash

Ken jij iemand die eindexamen doet? Tag diegene onder ons Facebookbericht en misschien wint hij of zij volgende een eindexamenpakket van cadeau-cadeau.nl met een bluetoothspeaker, handige zipmark boekenlegger en beach pollow dat zeer van pas komt tijdens de heerlijk lange zomervakantie die eraan komt!

De middelbare scholieren zitten sinds vorige week middenin de eindexamenperiode. Een spannende en stressvolle tijd, met aan het eind vooral heel veel opluchting dat het voorbij is! Om de eindexamenkandidaten een hart onder de riem te steken, mogen wij in samenwerking met cadeau-cadeau.nl een examenpakket weggeven aan één gelukkige eindexamenkandidaat.

Waar bestaat het pakket uit? 

Een mino bluetooth speaker: een hippe speaker met fantastisch geluid;

Een zipmark boekenlegger: voor school- en vakantieboeken op het strand; 

En een beach pillow om een komende (strand)vakantie extra comfortabel te maken.

Hoe kun je winnen? 

Lezers die iemand kennen die eindexamen doet kunnen diegene taggen onder ons Facebookbericht. Misschien wint hij of zij volgende week een mooi (after) eindexamenpakket. Je hebt tot volgende week maandag (20 mei) de tijd om te reageren. 

Over Cadeau-cadeau.nl

In 2012 startte Ingrid Thomassen met cadeau-cadeau.nl. Je koopt er gemakkelijk en snel cadeaus die echt blij maken. Het streven is om cadeaus te bieden waar klanten iets aan hebben, die mooi zijn & waar de ontvangers plezier aan beleven. 

Door: Nationale Onderwijsgids