Normal_winactie_pascal

Onze columnist Pascal Cuijpers heeft weer een nieuw boek uitgebracht! ‘Leraren zijn net echte mensen’ bestaat uit een selectie columns en korte verhalen over het onderwijs in een snel veranderende maatschappij. Wij hebben goed nieuws, want we mogen hier vijf exemplaren van weggeven! Wil je meedoen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina

Pascal neemt je in zijn nieuwe boek mee in zijn tocht door onderwijsland. Een tocht die hij kritisch, afwisselend en af en toe vanuit een onverwachte kant belicht. Zijn columns en verhalen hebben allemaal een persoonlijk tintje en zijn gebaseerd op zijn eigen loopbaan als docent.

Winnen

Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren? Like onze Facebookpagina en vul onderaan ons bericht over deze actie de volgende zin aan: 'Leraren zijn net….' Op de Dag van de Leraar op donderdag 5 oktober grabbelen wij weer vijf winnaars uit onze welbekende ton!

Je kunt het boek natuurlijk ook kopen op de website van Uitgeverij Quirijn. Klik hier en koop het boek voor slechts 14,50 euro. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids