Logo_image001

Vanaf september 2015 gaat het nieuwe Double Degree Program 'Toga aan de Maas' van start bij de Erasmus School of Law. In het programma wordt een master Rechtsgeleerdheid of Fiscaal recht gekoppeld aan de Togamaster. Onderdeel van het programma is de mogelijkheid om 12 masterclasses te volgen bij advocatenkantoren, Rechtbank en Openbaar Ministerie. Dit meldt de Erasmus School of Law. 

In september 2015 zullen er 25 studenten beginnen met het Double Degree Program. Doel is dat zij binnen anderhalf jaar tijd in een dubbele titel behalen. De dubbele master bereidt de studenten voor op de togaberoepen, wellicht aan de Maas. Maar afgestudeerden kunnen ook carrière maken bij (juridische) onderzoeks- en adviesbureaus, in de wetenschap, een managementfunctie of de politiek.

Toga aan de Maas verbindt theorie en praktijk via netwerkbijeenkomsten, een stage van twaalf weken en masterclasses bij de rechtbank, het Openbaar Ministerie en advocatenkantoren. Hierdoor sluit de studie aan bij de beroepspraktijk. 
 
© Nationale Onderwijsgids