Logo_download

De Studiegroep Openbaar Bestuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) schrijft een essaywedstrijd uit voor studenten. Kun jij het openbaar bestuur vanuit een economische invalshoek bekijken? Doe dan mee en geef in je essay antwoord op de vraag: “Hoe kan het openbaar bestuur de economische ontwikkeling van Nederland versterken?” Dit meldt de Rijksoverheid. 

De essaywedstrijd 'Openbaar bestuur en economische ontwikkeling' is een initiatief van de Studiegroep Openbaar Bestuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De studiegroep wil door middel van de essays beter inzicht krijgen in het functioneren van het openbaar bestuur. De Studiegroep is door het kabinet ingesteld om een rapport op te stellen over het functioneren van het openbaar bestuur. Door een essay te schrijven kunnen studenten de Studiegroep hiermee helpen.

Het beste essay wordt beloond met een bedrag van 750 euro. Ook mag de winnaar een dag meelopen met de secretaris-generaal van BZK Richard van Zwol. Stuur je essay voor 31 maart 2015 in naar studiegroep@minbzk.nl. Meer informatie en voorwaarden vind je hier.
 
© Nationale Onderwijsgids