Logo_nuffic_metnlondertitel_subsite_colorbox

De afdeling Onderwijsvergelijking van de Nuffic werkt aan een webapplicatie waarmee hogeronderwijsinstellingen met één druk op de knop een beknopte diplomawaardering kunnen genereren. Deze applicatie, de Adviezenwizard, wordt gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Ontmoetingsdag voor hogescholen en universiteiten op donderdag 12 december in Utrecht.

De door de Nuffic ontwikkelde webapplicatie versimpelt het diplomawaarderingsproces voor instellingen. Wanneer zij in de Adviezenwizard een aantal variabelen als land, instelling en studieprogramma invoeren, genereert de wizard een waardering. Nederlandse hogeronderwijsinstellingen kunnen kosteloos gebruikmaken van deze applicatie.

Programma
Naast de presentatie van de Adviezenwizard vinden er tijdens de Ontmoetingsdag enkele workshoprondes plaats. Deelnemers worden bijgepraat over alle actuele onderwerpen binnen het werkveld van onderwijsvergelijking.

Deelname
Bestaande contacten ontvangen uiterlijk 15 november een uitnodiging voor de Ontmoetingsdag. Hebt u ook belangstelling om aan deze dag deel te nemen of hebt u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling Onderwijsvergelijking via het algemene nummer van de Nuffic: 070 4260 260.

© Nationale Onderwijsgids