Logo_logo_logo-po-600_1

Op 25 november vindt de tweede editie van de Nationale Schoolleiders Top plaats, voor schoolleiders en leidinggevenden in het primair onderwijs. Minister Arie Slob van Onderwijs heeft laten weten dat hij daarbij aanwezig zal zijn, waar hij honderden schoolleiders zal ontmoeten. Dit meldt ponationaleschoolleiderstop.nl.

Het thema van dit jaar is 'Leiderschap ontwikkel je samen'. Tijdens de Top staan daarom vragen centraal zoals: Welk leiderschap past mij, mijn team en ons bestuur het best? Hoeveel leiderschap kan een team dragen? En omgekeerd? Hoe train ik ons teamspel? En hoe versterken bestuur en directie elkaar? Wat voor leider wil ik zijn? 
 
Op de Nationale Schoolleiders Top komen schoolleiders en bestuurders, toonaangevende leiders uit het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, kunstenaars en sporters bijeen om ervaringen uit te wisselen op het terrein van leidinggeven, visieontwikkeling, teambuilding en teamontwikkeling. 
 
Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, de toegang is gratis. De Nationale Schoolleiders Top po wordt georganiseerd door NL2025, ministerie van onderwijs, AVS, PO-Raad, Schoolleidersregister PO en CNV Schoolleiders. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids