Logo_vooreeuwig

De Rijksuniversiteit Groningen viert dit jaar haar 400e verjaardag. Om dit te vieren produceert de universiteit samen met het Noord Nederlands Toneel het tiendaagse muziektheater 'Voor Eeuwig'. De Nationale Onderwijsgids mag kaarten weggeven voor dit theaterspektakel.

In de muziektheatervoorstelling van schrijver Tom de Ket wordt op komische wijze de geschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen en de wetenschap vertelt. Ook de relatie van de RUG met de stad en het ommeland wordt verbeeld. Speciaal voor de voorstelling werd als decor een replica van het oude Academiegebouw gebouwd tussen de hypermoderne universiteitsgebouwen op de Zernike Campus. Daar viert Opa Rugger zijn vierhonderste verjaardag met een diner. Iedereen is van de partij, van oom Heijmans en oom Zernike tot tante Aletta.

In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen mogen wij kaarten weggeven voor het theaterspektakel 'Voor Eeuwig'. Like onze facebookpagina en deel het bericht over de actie. Laat onder de post een berichtje achter waarom JIJ de kaarten wilt winnen en vergroot zo zeker je win-kansen!

De voorstelling 'Voor Eeuwig' speelt van 14 tot en met 25 mei op de Zernike Campus in Groningen.

Lees hier de actievoorwaarden

© Nationale Onderwijsgids