Normal_kinderen_taal_peuters

Op vrijdag 21 september 2018 wordt in Utrecht voor de zesde keer de landelijke IKC-dag gehouden. De IKC-dag richt zich op professionals die zich bezighouden met de vorming en ontwikkeling van een kindcentrum, in welk stadium dan ook. Op deze dag staat de vraag centraal: Hoe halen we het beste uit ieder kind? Dit melden Brancheorganisatie Kinderopvang en de PO-Raad.

Tijdens deze zesde landelijke IKC-dag staat de vraag centraal: Hoe halen we het beste uit ieder kind? Keynote speaker Luk Dewulf brengt een inspirerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan en wat belangrijk is voor succes. Daarnaast staan diverse deelsessies op het programma.
 
De bijeenkomst op 21 september is onder meer bedoeld voor bestuurders, leidinggevenden en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, welzijn, onderwijs en gemeenten. De dag start om 10.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur. De kosten bedragen 140 euro. Inschrijven kan via www.etuconsult.org.
 
De IKC-dag wordt georganiseerd door Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland, de PO-Raad, EtuConsult en de VNG.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids