Normal_alberts_kinderopvang

Het Fonds Collectieve Belangen (FCB) organiseert speciaal voor leidinggevenden in de kinderopvang op 25 november in Utrecht het gratis seminar 'Leidinggevende in Verandering'. Het programma van het seminar wordt afgetrapt door Annemarie van Dalen, auteur van het boek 'Anders organiseren van de zorg' met een lezing over anders organiseren. Dat meldt FCB.

Na de aftrap voor Van Dalen kunnen de deelnemers kiezen uit een aantal workshops. De workshops zijn gericht op de ontwikkeling van de deelnemer en over hoe de deelnemer zijn medewerkers kan ondersteunen in deze tijden van verandering. De workshops waaruit gekozen kan worden zijn: werken aan werkplezier, waarderend veranderen, in gesprek over loopbaanontwikkeling en plan je (eigen) loopbaan.

Verder wordt er op 25 november een netwerkborrel georganiseerd en is er een informatiebalie waar de deelnemers met vragen over loopbaanontwikkeling terecht kunnen. Het seminar is gratis toegankelijk en gericht op direct leidinggevenden van medewerkers in kinderopvang en peuterspeelzalen. Meer informatie over het seminar en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website van FCB.

© Nationale Onderwijsgids