Normal_geslaagd_afgestudeerd_slagen_diploma

HAS Hogeschool viert in het studiejaar 2017-2018 haar 70e verjaardag. In die tijd heeft de hbo-instelling duizenden studenten opgeleid in de applied sciences. Onlangs kon de hogeschool het 12.500e diploma uitreiken. Gelukkige student was Gerie Pouwels, studente Dier- en veehouderij en cum laude afgestudeerd. Dit meldt HAS Hogeschool.

"Gerie staat symbool voor wat het betekent een diploma op hbo-niveau te hebben", zegt bestuurslid Jan Denissen van de HAS. "Ze staat met twee benen in de beroepspraktijk, heeft goed leren samenwerken en vraagstukken oplossen, is betrokken bij haar omgeving en wil haar talenten optimaal inzetten om iets te doen waar de praktijk wat mee kan". Lector Annet Roodenburg bracht een bezoek aan de melkveehouderij van Gerie. Bij de uitreiking van haar diploma ontving de studente ook een schilderij van een koe,

Het uitreiken van het 12.500e diploma is voor de HAS een mooie mijlpaal die samenvalt met het 70-jarig jubileum van de school. De hbo-instelling is een hogeschool met 3200 voltijdstudenten aan opleidingen in de interessegebieden Business, Design, Dier, Food, Landschap, Natuur en Plant. Jaarlijks studeren zo'n 500 studenten af. De hogeschool heeft locaties in Den Bosch en Venlo.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids