Logo__cid_image001_jpg_01d00a2f
Drie studenten van het Maritiem Instituut Willem Barentsz, onderdeel van NHL Hogeschool, hebben een prijs gewonnen met hun afstudeerscriptie. De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS) reikt ieder jaar awards uit aan nautische studenten die grenzen hebben verlegd met hun afstudeerwerk. Dit meldt de NHL. 
 
NHL-student Casper Marelis van de bacheloropleiding Scheepsbouwkunde, Patrick Peeters van de opleiding Maritiem Officier en Liza Keijzer van de hbo-opleiding Ocean Technology ontvingen alledrie een oorkonde en een geldprijs voor hun prestatie. 
 
Lisa Keijzer kreeg een extra blijk van waardering voor “de beste onder de besten” prijs. Dit is een initiatief en bijdrage aan de Maritime Student Award van Stichting Verolme Trust. De prijs bestaat uit een bedrag van 2500 euro, te gebruiken voor verdere studie, cursussen of stage. De jury wil hiermee het bijzondere werk van Lisa tijdens haar studie erkennen en benadrukken hoe belangrijk de zee is voor onze toekomst.
 
© Nationale Onderwijsgids