Logo_iso__logo

Op 21 april aanstaande wordt de Docent van het Jaar 2018 verkozen. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het ISO. Inmiddels is het programma voor deze dag bekend en kunnen belangstellenden zich aanmelden. Dit meldt het ISO.

De vijf docenten die genomineerd zijn voor Docent van het Jaar 2018 zijn Giulia Calabretta van de TU Delft, Haza Rahim van de Universiteit Utrecht, Loes Keijers van Tilburg University, Youssef El Bouhassani van de Hogeschool van Amsterdam en Monique Hamers van Fontys Hogescholen. Zij zijn voorgedragen door studenten en instellingsbesturen gezamenlijk. De jury, bestaande uit studenten en vakprofessionals, heeft onder andere gekeken naar onderwijsvisie, innovatie, en passie voor het vak. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door studentenorganisatie ISO om het docentschap in het hoger onderwijs in een positief daglicht te zetten.
 
De verkiezing begint om 13.00 uur met een ontvangst en welkomstwoord. Na TedTalks door de vijf genomineerden en een intermezzo vindt om 15.40 uur de uiteindelijke bekendmaking van Docent van het Jaar 2018 plaats. De winnaar ontvangt uit handen van onderwijsminister Van Engelshoven een beurs om zijn eigen onderwijs te innoveren en wordt lid van de Comenius Community. 
 
Via deze link kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de Docent van het Jaar Verkiezing. Dit is mogelijk tot en met 3 april.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids