Normal_iso__logo

De vijf genomineerden voor de titel Docent van het Jaar 2018 zijn bekend. Op 21 april zal minister Van Engelshoven van het ministerie van onderwijs de prijs uitreiken aan de Docent van het Jaar 2018. Dit meldt het ISO.

De vijf docenten zijn voorgedragen door studenten en instellingsbesturen gezamenlijk. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door studentenorganisatie ISO om het docentschap in het hoger onderwijs in een positief daglicht te zetten. 
 
Uit de vele aanmeldingen zijn vijf topdocenten gekozen, namelijk Giulia Calabretta van de TU Delft, Haza Rahim van de Universiteit Utrecht, Loes Keijers van Tilburg University, Youssef El Bouhassani van de Hogeschool van Amsterdam en Monique Hamers van Fontys Hogescholen. 
 
De jury, bestaande uit studenten en vakprofessionals, heeft onder andere gekeken naar onderwijsvisie, innovatie, en passie voor het vak. Op 21 april vindt de verkiezing plaats. De winnaar ontvangt een beurs om zijn eigen onderwijs te innoveren en wordt lid van de Comenius Community.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids