Normal_steoelen__leeg__examen__eindexamen__examenhal

De docent Nederlands van het ROC Midden-Nederland die samen met tachtig examens foetsie bleek te zijn, is weer terecht. Hij heeft zelf contact opgenomen met de school. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

De docent had vlak na de examens een radiostilte ingelast, terwijl hij nog verslagen moest inleveren van mondelinge tentamens die hij had afgenomen aan tachtig leerlingen van de koksopleiding. Volgens ROC Midden-Nederland heeft de school er alles aangedaan om de leraar op te sporen, zoals bellen, mailen en het sturen van aangetekende brieven. Hij was door de school tijdelijk ingehuurd om de examens af te nemen, aangezien de oorspronkelijke docent langdurig ziek is. 
 
De school wil niet kwijt waarom de docent zo lang niets van zich heeft laten horen. Volgens een oom van de man was hij overspannen. Het examen is inmiddels ongeldig verklaard en moet sowieso worden overgedaan door de leerlingen. Donderdag zijn de eerste mondelinge examens opnieuw afgenomen, komende week zijn er voor de overige examens nog twee dagen uitgetrokken.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids