Open dag ROC Twente voor volwassenen en middelbare scholieren

Op vrijdag 26 januari 2024 houdt ROC van Twente een open dag op maar liefst 15 locaties in Twente tussen 16.00 uur tot 20.00 uur. Dat meldt het ROC Twente.

Tijdens de open dag krijgen bezoekers alle hulp van onze studenten en docenten bij het oriënteren op en de keuze voor een opleiding. Op de website staan de locaties vermeld met de opleidingen die daar aanwezig zijn. Ook is er een handige checklist te vinden waarmee leerlingen zich goed kunnen voorbereiden op de open dag.

Volwassenen die op zoek zijn naar een opleiding 

De open dag richt zich ook op volwassenen die een opleiding zoeken of zich willen ontwikkelen. Steeds meer volwassenen in Nederland switchen van baan. Het is inspirerend en vaak ook nodig om dan kennis bij te spijkeren.

Handige informatie voor de leerling 

Aanmelden voor de open dag kan via de website. Dat is handig om te doen, zo ontvangt de leerling handige info over parkeren, een plattegrond en een toegangsbewijs. Dit geldt alleen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ouders en volwassenen die voor zichzelf een opleiding zoeken, hoeven zich niet aan te melden.

Door: Nationale Onderwijsgids.