Normal_award__prijs

Tijdens de achtste editie van de Maastricht Awards 2019 op 25 november worden drie prijzen uitgereikt, aan ondernemers die excelleren op het gebied van innovatie, duurzaamheid en creativiteit, die een voorbeeld zijn voor collega-ondernemers en waar de stad Maastricht trots op kan zijn. Een van de categorieën is de Maastricht Student Entrepeneur Award voor de meest ondernemende student. Dit meldt Gemeente Maastricht.

Met de Maastricht Awards wil de gemeente excellent ondernemerschap belonen en in de schijnwerpers zetten. Het is tot 15 oktober mogelijk om in te schrijven en iedereen kan kandidaten aandragen voor een Award. Ondernemers kunnen zich ook zelf aanmelden. De uitreiking vindt plaats op maandag 25 november in SNS De Ruimte, gelegen op de begane grond van het Eiffelgebouw. 
 

Drie Maastricht Awards 2019

Naast de Tijdens de Maastricht Student Entrepeneur Award, zijn er de volgende categorieën:
 
  • Rabobank Made in Maastricht Award: voor het bedrijf dat met haar ideeën, ontwerpen, producten, diensten of bedrijfsconcept een visitekaartje voor de stad afgeeft.  
  • Hospitality Award: voor de meest gastvrije ondernemer in de retail- en horecasector.
 

Excellent ondernemen loont

Kandidaten voor Maastricht Awards strijden in eerste instantie voor de eer. Maar er zijn ook prijzen te verdienen, zoals een coachingstraject van Koenen en Co. Bovenal wordt ingezet op het genereren van positieve publiciteit; dit wordt ondersteund door van elke genomineerde een korte professionele bedrijfsfilm te maken. “Het winnen van de Maastricht Awards heeft veel betekent voor mijn bedrijf,” aldus Laura Nieboer, eigenaar en oprichter van Innowastion (Pieke Broodbier) en winnaar van de Student Entrepreneur Award 2018. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids