Normal_techniek__mbo__hbo__uni__samenwerken__studenten__elektrisch

Op vrijdag 14 september 2018 vindt de kennisconferentie ‘Meer meisjes in mbo Techniek’ plaats. Tijdens deze mbo-conferentie kunnen deelnemers nieuwe kennis opdoen over gendergelijkheid in techniek en ict. De dag wordt georganiseerd door de MBO Raad en VHTO. Dit meldt de MBO Raad.

De kennisconferentie ‘Meer meisjes in mbo Techniek’ - Gendergelijkheid in techniek en ict wil een podium geven aan de nieuwste inzichten, veranderkundige mogelijkheden en praktische oplossingen om steeds meer vrouwelijke studenten op te leiden voor de technische arbeidsmarkt. Hierin kunnen deelnemers nieuwe kennis opdoen, leren van anderen en elkaar inspireren. 
 
De conferentie is bedoeld voor ambassadeurs ‘Meer meisjes in mbo Techniek’, bestuurders, relaties uit het bedrijfsleven en docenten techniek en ict. De MBO Raad en VHTO organiseren de dag in samenwerking met 18 mbo-scholen. 
 
De conferentie vindt plaats op vrijdag 14 september aanstaande van 10.00 tot en met 16.00 uur in Utrecht. Inschrijven kan via deze link.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids