Logo_download__1_

Het SIA-congres 2017 is voor iedereen die betrokken is bij praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Informatief en verrassend, met debatten, workshops, mooie voorbeelden van praktijkgericht onderzoek en volop ruimte voor ontmoeting. Dit jaar gaat het congres over staan voor de kwaliteit en relevantie van je onderzoek en daarvoor de ruimte creëren. Dit meldt SIA.

Praktijkgericht onderzoek van hogescholen is onderzoek met impact. Het heeft een grote rol in het oplossen van vraagstukken in de samenleving en het draagt bij aan het onderwijs van hogescholen. Tijdens het SIA-congres 2017 wordt gezocht naar nog meer ruimte voor dit onderzoek: hoe kunnen we ruimte nemen, ruimte creëren en de ruimte pakken die er is? Dit gebeurt in workshops, debatten, ontmoetingen en aan de hand van goede voorbeelden. 
 
Ook is er ruim aandacht voor de tien RAAK-award genomineerden. Aan het eind van het congres maakt de jury bekend welk onderzoeksproject de award mee naar huis mag nemen. De deelnemers bepalen met elkaar wie de Publieksprijs wint. 
 
Het SIA-congres vindt plaats op donderdag 30 november in Nieuwegein. Het SIA-congres is voor lectoren en onderzoekers in het hbo, subsidieadviseurs, beleidmakers onderzoek en iedereen die betrokken is bij het praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan via het formulier.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids