Normal_ouderen_bejaarden_cursus_computer

Op 14 november 2017 vindt de conferentie ‘De toekomst van permanent leren en ontwikkelen: fit for the future’ plaats. Zo’n 150 beleidsmakers, bestuurders en adviseurs gaan met elkaar in gesprek over de noodzaak van flexibiliteit in het kader van een leven lang leren. Dit meldt NCP NLQF. 

Onder leiding van dagvoorzitter Jacobine Geel en met bijdragen vanuit de Europese Commissie, het ministerie van onderwijs en een lid van de commissie Sap, wordt op interactieve wijze met elkaar uitgewisseld hoe Nederland vorm geeft aan de toekomst van permanent leren en ontwikkelen. In een paneldiscussie met diverse stakeholders worden centrale thema’s uitgediept. Hoe komen we tot duurzame inzetbaarheid van mensen? Hoe komen we tot flexibiliteit en maatwerk in het onderwijs inspelend op de vraag van de arbeidsmarkt? Een belangrijk element hierbij is het valideren van werk- en levenservaring van mensen.
 
De conferentie vindt plaats bij Vergadercentrum Domstad in Utrecht van 14.00 tot en met 16.30 uur en wordt georganiseerd door NCP NLQF, Euroguidance, Nationaal Europass Centrum en NCP ECVET.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids