Logo_att04274

Vlerick Business School start dit najaar met een MBA-opleiding die volledig online kan worden gevolgd. Deze opleiding biedt managers overal ter wereld een kwalitatief hoogwaardig en praktisch programma, dat ze thuis of vanaf hun werkplek op elk gewenst moment kunnen volgen. De opleiding is nadrukkelijk bedoeld voor het internationale - en ook Nederlandse - speelveld dat Vlerick steeds meer bedient. Dat meldt Vlerick Business School. 

 

De online MBA-opleiding is ontwikkeld in samenwerking met educatieve uitgeverij Wiley en bestaat uit twaalf aparte modules die elk zeven weken duren. Daarnaast volgen de deelnemers twee bijzondere projecten, waarin ze volledig worden ondergedompeld in de praktijk. De eerste, de businessgame IMEx, test binnen een gesimuleerde bedrijfsomgeving of de deelnemers onder druk creatief kunnen samenwerken. Ze leren vervolgens hun kennis en inzichten toepassen tijdens het Knowledge in Action project; een reële consultancyopdracht binnen een organisatie.


De 12 modules van de online MBA-opleiding kunnen binnen twee jaar worden voltooid. Elk jaar zijn er drie instapmomenten. Voor elke module van het programma kan apart worden betaald. Zo kunnen deelnemers de kosten beter spreiden.

Het programma is speciaal ontworpen voor internationale managers die een uitstekende MBA-opleiding willen volgen om hun carrière een boost te geven, maar die door hun drukke werkzaamheden niet in staat zijn om voortdurend heen en weer te reizen. Dankzij de nieuwste technologieën kan Vlerick nu een MBA-opleiding aanbieden die volledig online gevolgd kan worden. De opleiding voldoet volledig aan de behoeften van de deelnemers, waarbij interactiviteit met medestudenten en docenten een uiterst belangrijke rol speelt. Het doel van de opleiding is om ervoor zorgen dat alumni uiteindelijk de sleutels in handen krijgen voor een betere toekomst.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids