Normal_studenten_ondernemers_jonge_ondernemers

Op maandagavond 10 april zal The Road Symposium plaatsvinden. Deze 11de editie van het ondernemerschapssymposium biedt een afwisselend, interessant en inspirerend programma voor zowel studenten, student-ondernemers als andere geïnteresseerden met passie voor ondernemerschap. Het symposium is een kans voor mensen die graag meer te weten willen komen over wat ondernemerschap is en wat het inhoudt in de praktijk. Dit meldt Tilburg University.

Tijdens het symposium komen verschillende sprekers aan het woord, zoals Ynzo van Zanten. Hij is ondernemer, influencer op het gebied van verantwoord ondernemen en als Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely de verspreider van het verhaal van de chocolademakers met een missie. Hij houdt een inspirerend verhaal over sociaal ondernemen, het veranderen van een industrie en het oplossen van een wereldprobleem. Daarnaast spreken Paul Wiertz, de oprichter van Couverts, en de oprichter van Bloomon, Patrick Hurenkamp. 
 
Het evenement wordt georganiseerd door de Academic Business Club (ABC), een netwerkvereniging voor ondernemende studenten uit de regio Tilburg. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Tilburg University, het Tilburg Center of Entrepeneurship, Starterslift, Tilburg Studentenstad, NHTV, Avans Hogescholen en een groot aantal Tilburgse ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.
 
Het symposium vindt op maandagavond 10 april plaats van 18.30 tot 22.00 uur in Theaters Tilburg. Aanmelden kan via www.theroadsymposium.nl.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids