Logo_logo_not_2017

Met een slag op een grote gong heeft koningin Máxima vanochtend de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2017 geopend. De NOT is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Kinderopvang is deze editie nieuw als sector toegevoegd. De onderwijsbeurs wordt tot en met zaterdag 28 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit melden NOT en Algemeen Dagblad.

De openingsceremonie werd voorafgegaan door een optreden van de meidengroep 4Life en leerlingen van De Kathedrale Koorschool die het lied 'Onze Song' voor de koningin ten gehore brachten.  Samen met minister Bussemaker van Onderwijs zal de koningin vandaag diverse stands op de beurs bezoeken, waaronder de stands van Meer Muziek in de Klas en Wijzer in Geldzaken. Koningin Máxima is zelf nauw betrokken bij deze beide projecten. Ook zal de koningin spreken met diverse vertegenwoordigers uit het onderwijs.

De beurs kent een veelheid aan activiteiten. Naast een uitgebreid expositieveld zijn daar traditioneel de verschillende straten en pleinen. Daarnaast is er ruimte ingeruimd voor inhoudelijke sessies door deelnemers. Niet meer weg te denken is de Onderwijsacademie, waar in meer dan driehonderd sessies de allerlaatste ontwikkelingen worden gepresenteerd.

Ook de Nationale Onderwijsgids is uiteraard aanwezig op de NOT. We zien je graag bij stand 08.C069 in hal 8!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids