Logo_vo-raad21

Vanaf 16 januari zullen voor de vierde keer diverse regiobijeenkomsten van het VO2020 congres plaatsvinden. Tijdens de komende tour staat vooral de professionele school als lerende organisatie centraal. De focus ligt hierbij op leiding geven aan verandering. Schoolleiders en bestuurders van middelbare scholen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een bijeenkomst in hun regio. Dit meldt de VO-raad.

Tijdens de tour staat centraal op wat voor manier bestuurders en schoolleiders kunnen omgaan met veranderingen in het onderwijs en in de maatschappij. Hoe kunnen ze veranderingen tot een succes maken op individueel, regionaal en landelijk niveau? 
 
Het leren van en met elkaar staat centraal. Door goede voorbeelden te gebruiken gaan bestuurders en schoolleiders met elkaar in gesprek over ervaringen, dilemma’s en eventuele belemmeringen die zij tegenkomen. 
 
De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de regiobesturen. Voor meer informatie en aanmelden kan men terecht op de website van de VO-raad.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids