Logo_logo_aps_logo

Ten Brink Uitgevers heeft de uitgeefactiviteiten van onderwijsinstituut APS overgenomen en breidt hiermee haar aanbod voor onderwijsondersteuning uit. Hiermee blijft de door APS verzamelde kennis voor het onderwijs beschikbaar en actueel. Nieuwe uitgaven zullen ontwikkeld worden op het zelfde kwaliteitsniveau. Dat meldt Ten Brink Uitgevers.

Eind vorig jaar werd bekend dat APS haar trainings- en adviesactiviteiten aan het afbouwen was. Dit vanwege de consequenties van veranderde financieringslijnen. Ten Brink Uitgevers ziet in de uitgaven van APS verrijkende publicaties en kennis die bewaard dient te blijven voor het onderwijsveld. Ten Brink Uitgevers vervult een inspirerende rol in het primair en voortgezet onderwijs met vakbladen en inhoudelijke uitgaven voor docenten, leidinggevenden en bestuurders.

APS IT-diensten BV blijft het primair en speciaal onderwijs onveranderd van dienst als belangenbehartiger op het gebied van ICT. Aan de dienstverlening van APS Interim BV is en blijft behoefte in het onderwijsveld. De activiteiten van APS Interim vinden inmiddels plaats onder de vleugels van BMC Advies. De training- en adviesactiviteiten van APS worden in juli 2016 afgerond.

APS directeur Rachel van Vugt: “We zijn verheugd dat Ten Brink Uitgevers de uitgaven van APS voortzet. Een autoriteit op het gebied van vakinhoudelijke publicaties voor het onderwijs. Bladen als Van Twaalf tot Achttien, Didactief en De Nieuwe Leraar, zijn voor leraren van grote meerwaarde. De boeken van Ten Brink Uitgevers en die van APS vullen elkaar aan. De kwaliteit en beschikbaarheid van de APS uitgaven blijft met deze overname gewaarborgd voor het onderwijsveld.”

© Nationale Onderwijsgids