Logo_nhtv-internationaal-hoger-onderwijs-breda

Hoe gelukkig zijn wij in Nederland? Waar halen wij ons geluk uit? Wat is de rol van vrije tijd, toerisme en evenementen in dit geheel? NHTV organiseert op donderdagavond 21 april de Night of Happiness met boeiende sprekers als Marc de Hond, bekend van De Wereld Draait Door, en Suzan Lindhout die Doneer je Deken oprichtte om vluchtelingen te ondersteunen. Ook geven (inter)nationale professors korte presentaties over geluk en vrije tijd en zijn er diverse inspirerende workshops waar je blij van wordt.

NHTV wil met het evenement leerlingen van middelbare scholen, studenten, ouders en andere geïnteresseerden kennis laten maken met de academische opleidingen leisure en toerisme. De hogeschool in Breda is namelijk de enige hbo-instelling in Nederland die naast hbo-bachelors ook universitaire bachelors en een academische masteropleiding aanbiedt. Geluk is een thema dat iedereen raakt. NHTV wil met de Night of Happiness bezoekers verrassen en op een inhoudelijke, maar toch laagdrempelige, manier kennis bijbrengen over geluk en vrije tijd.

In een afwisselend programma met workshops, presentaties en gelukzalige hapjes, leren de bezoekers meer over geluk in combinatie met attractieparken, virtual reality, vakantie en emoties. Leerlingen van de middelbare school worden uitgedaagd om een vlog, een kort persoonlijk filmpje, in te sturen waarin zij laten zien wat voor hen ultiem geluk betekent. Het mooiste filmpje krijgt een groot schoolfeest aangeboden. Meer weten en/of meteen inschrijven voor dit evenement? Kijk op www.facebook.com/nightofhappiness Wil je erbij zijn? Kom op donderdagavond 21 april 2016 vanaf 18.00 uur naar NHTV Academy for Leisure, Archimedesstraat 17 in Breda.

© Nationale Onderwijsgids