Logo_download

Op woensdag 16 september zal kinder- en jeugdpsychiater Michiel Noordzij een lezing verzorgen over ADHD. De lezing heeft als thema 'ADHD in de levensloop'. Organisatoren van het evenement zijn Balans Limburg en de Bibliotheek in Landgraaf. Dit meldt landelijke oudervereniging Balans. 

Noordzij begeleidt al meer dan twintig jaar opvoeders van kinderen met gedragsproblemen. Daarnaast is hij tevens systeem-therapeut. Hij is ervaren in de omgang met kinderen van alle leeftijden. Noordzij is niet alleen psychiater maar is tevens schrijver van het boek Echt Wel! Dit boek is een handboek voor ouders, docenten en opvoeders van kinderen met forse gedragsproblemen. 
 
De 16 september-lezing van Noordzij gaat over ADHD. Doelgroep van deze bijeenkomst is iedereen die meer informatie wil, of die graag tips of hulp wil over de omgang met kinderen met ADHD. De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek in Landgraaf, aan de Wilhelminastraat 3. Begintijd is 20.00 uur en om 22.00 uur is de bijeenkomst voorbij. Leden van Balans en de bibliotheek kunnen gratis naar de lezing. Entree kost voor niet-leden 2 euro. Aanmelden is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op balansdigitaal.nl. 
 
© Nationale Onderwijsgids