Logo_download__1_
Ben je vrouw en overweeg je binnenkort te starten als ondernemer of ben je al ondernemer? En kun je wel een inspiratieboost gebruiken? Op maandag 8 december van 15.00 – 20.00 uur organiseert de KennisWerkplaats voor zzp'ers in Bibliotheek Centrum de workshop ‘Empowering Women’.  Hier worden vrouwen die overwegen ondernemer te worden of die al ondernemers zijn geïnspireerd, gemotiveerd en ge-empowered door ervaren ondernemers. De middag start met drie lezingen, daarna volgen workshops. Dit meldt medeorganisator de Bibliotheek Breda.  
 

1 op de 3 ondernemers is vrouw. Het aantal vrouwelijke, hoog opgeleide ondernemers is de laatste jaren sterk gestegen. Vrouwen ondernemen op een andere manier dan mannen. Zo gaan ze minder snel failliet omdat ze minder grote risico’s nemen en houden hun bedrijf in eerste instantie klein. Ook krijgen ze sneller een lening bij de bank. De dames werken vaak parttime en combineren het met hun zorgtaken. Hoog tijd dus om met elkaar kennis te delen, te netwerken en elkaar verder te helpen!

Het programma wordt door drie ervaren ondernemers vormgegeven. Ze zullen allen een lezing geven en daarna kies je welke workshop je gaat doen. Karen Romme, schrijfster van oa het boek Calimero Marketing, verzorgt een lezing. Ook Monique Masius en Miranda Kampers, schrijfster van het boek ‘De beste versie van jezelf, nemen het woord. 
 
© Nationale Onderwijsgids