Logo_logo_windesheim

Ondernemer Jacco Vonhof is op 4 december te gast in het programma Spotlight van Windesheim in Dialoog. Zijn kennis over en ervaring met maatschappelijk verantwoord ondernemen wil hij delen met jonge, aanstormende ondernemers. Bezoekers van Spotlight krijgen alle ruimte om vragen te stellen aan de ondernemer en voorzitter van ondernemersorganisatie VNO-NCW Midden. 

Twintig jaar geleden is Jacco Vonhof begonnen met een ladder en emmer met sop. Nu is hij directeur-eigenaar van Opmerkelijk Novon Schoonmaak met vestigingen in Zwolle en Twente. Ook is hij directeur-eigenaar van GO Center, een innovatief centrum voor sport, gezondheid en training, en van uitzendorganisatie Personeelsdiensten Direct. Wat is Vonhofs formule voor succes? Is dat vooral hard werken of moet je toch meer vaardigheden hebben om zo succesvol te worden?

Vonhof is daarnaast betrokken bij organisaties die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen. Hij is commissaris bij Wezo NV en bovendien is Novon Schoonmaak aangesloten bij werkgeversplatform De Normaalste Zaak. Zo’n 100 bedrijven zijn nu lid van dit platform. Mensen met een beperking krijgen de kans om in een van die bedrijven aan de slag te gaan. Waarom maakt een succesvolle ondernemer als Vonhof zich sterk voor mensen die om de een of andere reden moeilijk aan een baan kunnen komen? Waar ligt zijn passie en wat wil hij (beginnend) ondernemers meegeven?

Spotlight is voor iedereen toegankelijk en vooral bedoeld voor studenten. De editie met Jacco Vonhof vindt plaats op donderdag 4 december, van 15.00 tot 16.00 uur in het auditorium (hoofdingang) van hogeschool Windesheim te Zwolle. Toegang is gratis en aanmelden hoeft niet.

© Nationale Onderwijsgids