Normal_klas__kinderen__po__so__groep__jongens__ict__laptop__tablet

De website www.slimmerlerenmetict.nl is vernieuwd. De site van Kennisnet en de PO-Raad is nu uitgebreid met drie onderwijsdossiers, blogs en nieuwe cases. Dit meldt de PO-Raad.

Sinds de start van de versnellingsvragen in 2014 zijn vanuit het project ‘Slimmer leren met ICT’ tientallen schoolbesturen geholpen met hun innovatievraagstukken op het gebied van ict, bijvoorbeeld op het gebied van differentiëren in onderwijsprojecten of de nieuwe privacywet AVG. Kennisnet en de PO-Raad zijn de website www.slimmerlerenmetict.nl begin dit jaar gestart om de resultaten van deze versnellingsvragen te delen met andere scholen en besturen in Nederland. 
 
De website is inmiddels doorontwikkeld tot een ‘kennisbank’ voor het primair onderwijs. Zo kan de gebruiker drie actuele onderwijsdossiers raadplegen over werkdruk, verandering & innovatie en curriculum. De dossiers bevatten praktijkverhalen, tips en interviews van diverse experts. Daarnaast zijn er niet alleen praktijkvoorbeelden te vinden van afgeronde versnellingsvragen, ook recente versnellingsvragen staan erop. Ook schrijven scholen over hun ervaringen met ict-innovatie in diverse blogs.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids