Normal_toetsen_en_beoordelen

Vind met elkaar de kracht van de middenweg tijdens het congres Toetsen en Beoordelen in het VO op 15 mei 2018! Tijdens het congres staan de thema's gepersonaliseeerd onderwijs, formatief evalueren en balans formatief & summatief. 

Teveel toetsen, te weinig feedback en de gebaande paden volgen om een hoog cijfer te halen. Het onderwijs is in beweging maar helaas zijn deze verhalen nog altijd herkenbaar voor leerling en docent in het voortgezet onderwijs. 

Ga met korting naar het congres Toetsen en Beoordelen in het VO

Hoe krijg je de school in een onderwijsverandering mee die tegemoet komt aan een schoolsysteem wat past anno 2018? Profiteer dan nu van de vroegboekkorting tot 15 april! Met kortingscode NatOndGidsT10 ontvang je via deze link ook nog eens 10 procent extra korting op de toegangsprijs. 

Programma Toetsen en Beoordelen in het VO

Laat je onder meer inspireren door columnist Rene Kneyber, onderwijskunstenaar Sjef Drummen, Head of International School Groningen Mike Weston en Raymond van Kerkvoorden, de oprichter van Kunskapsskolan Nederland. Meer weten? Het hele programma vind je hier

Let op: je kunt nog tot 15 april profiteren van de vroegboekkorting! Daarna ontvang je nog wel 10 procent korting met onze unieke kortingscode NatOndGidsT10.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids