Logo_logo_vakcollege_gewoon

Op dinsdag 20 maart vindt de studiedag ‘Vakmanschap nieuwe stijl’ plaats. Tijdens deze studiedag krijgen medewerkers aan Vakcolleges inzicht in wat er in de nabije toekomst aan het vakmanschap verandert en wat dit betekent voor de Vakroutes. Daarnaast kunnen deelnemers ervaringen en kennis met elkaar uitwisselen. Dit meldt Het Vakcollege.

Het ochtenddeel van de studiedag begint met een keynote van trendwatcher Cécile Cremer. Daarna zijn er twee workshoprondes, waarin onder andere  onderwijsadviesbureau KPC en experts van het mbo en vmbo een rol spelen. Na de lunch kunnen Vakcolleges door middel van een Beursvloer etaleren waar zij trots op zijn en tegelijkertijd oplossingen te vinden voor hun uitdagingen. Aan het eind van de middag wordt een speeddate gehouden langs de landelijke projecten van de vereniging: differentiatie, 21-eeuwse vaardigheden en doorlopende leerlijnen. De studiedag wordt afgesloten met een borrel.
 
De studiedag ‘Vakmanschap nieuwe stijl’ vindt plaats op dinsdag 20 maart van 9.30 uur tot en met 16.30 uur in Vakcollege Maarsbergen. De kosten bedragen 120 euro per persoon, Aanmelden kan door te mailen naar rvanvalkengoed@hetvakcollege.nl. Via deze link is aanvullende informatie te vinden.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids