Normal_nyink_anti_spiekscherm

Door meerdere misstanden tijdens toetsing is de fraudegevoeligheid van deze kennismetingen weer een veel besproken onderwerp. De laatste jaren hebben zich meerdere incidenten voorgedaan waarbij scholieren op verschillende manieren fraude hebben gepleegd.

Nyink is zich al enkele jaren bewust van dit probleem en heeft zich gespecialiseerd in het voorkomen van fraude bij toetsing. Zij spelen met name in op de ontwikkeling van het digitale toetsen. Hierbij staan de toetsen van de leerlingen niet op tafel zoals bij schriftelijke toetsing, maar zijn deze op ooghoogte op de beeldschermen te zien. Fraude door het afkijken bij andere kandidaten is hierdoor erg eenvoudig. Met een uitgebreid assortiment anti spiekschermen kan Nyink voor elke situatie een passende oplossing bieden om spieken tegen te gaan. Deze oplossingen bieden niet alleen bescherming tegen fraude, maar zorgen ook voor minder afleidingsprikkels bij de kandidaten.

Basic anti spiekscherm
De Basic is het instapmodel anti spiekscherm dat Nyink onlangs geïntroduceerd heeft. Dit voordelige en praktische anti spiekscherm kan eenvoudig op een willekeurige tafel geplaatst worden. Na afloop van de toets kan het lichtgewicht anti spiekscherm eenvoudig opgeborgen worden. Het scherm is in elkaar te schuiven, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn en weinig ruimte in beslag nemen. Zo kan men al 100 Basic schermen op slechts 0,25m2 kwijt. Om nog meer ruimte te sparen, zijn de Basic’s ook aan de muur te hangen doormiddel van een wandbeugel.

Door de betaalbaarheid en de flexibiliteit is de Basic interessant voor onderwijsinstellingen die zowel vaak als die weinig toetsen. Voor meer informatie over de Basic of een van onze andere anti spiekschermen of concentratieschermen, kunt u terecht op www.nyink.nl. 

(Dit is een advertorial)