Normal_nyink_akoestisch_foropaneel

Een akoestisch fotopaneel winnen voor in de klas of voor thuis? 5 juni verloot Nyink een akoestisch fotopaneel t.w.v. €200,-. Dit fotopaneel wordt bedrukt met een opdruk naar keuze en verbetert de akoestiek in uw ruimte.

Kan jouw klaslokaal wel eens opgevrolijkt worden? Heb jij ook zo’n last van je stem doordat je constant boven de leerlingen uit moet schreeuwen? Nyink heeft een mooie oplossing voor beide problemen, namelijk een akoestisch fotopaneel. Dit fotopaneel kan geheel naar eigen wens bedrukt worden en er kunnen zelfs hele wanden mee bekleed worden. Niet alleen zorgt dit voor een complete metamorfose van een ruimte, ook de akoestiek in de ruimte wordt aanzienlijk verbeterd!  Het fotopaneel heeft namelijk een vulling van gerecyclede spijkerbroeken die het geluid in de ruimte dempt/absorbeert.

Like, deel & win
Via onze facebook actie laten we iemand kennis maken met dit akoestische fotopaneel. Wij verloten namelijk een akoestisch fotopaneel van 100x100cm die we geheel naar eigen wens bedrukken. Het bedrukte doek kan eenvoudig verwisselt worden mocht je in de toekomst uitgekeken zijn op de print en een nieuwe look aan de ruimte wil geven.

Wat moet je doen?
1) Bezoek onze facebook pagina.
2) Like onze facebook pagina.
3) Deel de ‘Like deel en win actie’ op onze pagina.
4) Hou ons in de gaten om te kijken of je de gelukkige winnaar bent.

Via onze facebook pagina houden we je op de hoogte over nieuwe producten, acties en ontwikkelingen.

(Dit is een advertorial)