Normal_nyink_concentratiescherm2

Dit voorjaar heeft Nyink een zeer innovatief en effectief concentratiescherm geïntroduceerd. Met dit concentratiescherm worden niet alleen visuele prikkels verminderd, maar worden ook geluidsprikkels voor een deel weggenomen.

Het concentratiescherm van Nyink is voor het grootste deel gemaakt van gerecyclede kleding, dat geproduceerd wordt in sociale werkplaatsen. Door dit zachte en lichtgewicht materiaal is het concentratiescherm uitermate kindvriendelijk. Het concentratiescherm is al erg succesvol gebleken in zowel het speciaal onderwijs, als in het reguliere onderwijs. Ook op kantoor en in het hoger beroeps onderwijs wordt het concentratiescherm met open armen ontvangen.

Verbeterd
Inmiddels is er een nieuwe versie van het concentratiescherm geïntroduceerd. De nieuwe versie is nog strakker en de concentratieschermen zijn nu aan de tafel te bevestigen door een elastiek met klittenband. Mocht je het scherm niet vast willen zetten, dan is het elastiek ook eenvoudig te verwijderen.

Bestel nu 5+1 GRATIS!
Momenteel krijgt u 6 concentratieschermen voor de prijs van 5! Profiteer snel van dit voordeel en bestel uw concentratieschermen op www.ecostiek.com.

(Dit is een advertorial)

© Nationale Onderwijsgids