Normal_schoolfruit

Met veel plezier is vorige week de Schoolfruitactie gelanceerd en met al tientallen reacties is het initiatief vol enthousiasme omarmd. Nog tot en met aanstaande vrijdag is het mogelijk een klas of groep aan te melden voor de actie, waarmee een maand lang gratis fruit gewonnen kan worden. 

Wat houdt de actie in?
De Nationale Onderwijsgids zet zich in om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met fruit. Het is niet enkel verantwoorde voeding, het is ook erg lekker! Om alle kinderen van kinderopvangcentra, basisscholen (regulier en speciaal) en het voortgezet onderwijs (regulier en speciaal) kennis te laten maken met fruit, verloten wij in samenwerking met Onlinefruit.nl een maand lang gratis fruit. 

Hoe doe je mee?
– Like onze facebookpagina en deel het bericht over de Fruitactie. 
-- Reageer op het bericht met de groep, naam en plaats van de school of kinderopvang die je wilt laten winnen, bijvoorbeeld: 'Ik wil winnen voor groep 5 van Voorbeeldschool in Voorbeeldplaats!'

De winnaar wordt bepaald door loting. Wil je dat jouw klas dus meer kans maken om te winnen? Vraag dan alle ouders en leraren om mee te doen aan de actie! 

Het fruit wordt beschikbaar gesteld door boer Jos van Onlinefruit.nl. Hij teelt al jaren zijn eigen fruit in de eigen fruitboomgaard. 
 
Meer weten? Lees de actievoorwaarden en de aankondiging