Normal_vo__klas__scholieren__leerlingen__toets__huiswerk

Op 13 november organiseert het Steunpunt Passend Onderwijs VO een informatiebijeenkomst over de samenwerking tussen het vo en het vso. Vertegenwoordigers van het ministerie van onderwijs en de onderwijsinspectie zullen tekst en uitleg geven. Ook is er ruime gelegenheid voor het onderling uitwisselen van ervaringen en kennis. Dit meldt LESCO.

Lector Dolf van Veen, tevens directeur van het NCOJ, zal de stand van zaken bespreken rondom het onderzoek naar samenwerking tussen vo en vso. Dominique van der Elst van het ministerie van onderwijs zal ingaan op wet- en regelgeving en Floor Wijnands zal spreken over de kaders vanuit de inspectie. Aansluitend volgt een korte presentatie van een aantal praktijkvoorbeelden

De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van Eduwiek in Hoogeveen. Het programma is bedoeld voor teamleiders, directeuren en bestuurders van vo- en vso-scholen en samenwerkingsverbanden. Deelname is gratis. Meer informatie over de bijeenkomst en aanmelding op steunpuntpassendonderwijs-vo.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids