Logo_koninklijke_kentalis_logo

Vanaf nu kunnen kinderen, jongeren en ouders maar ook leerkrachten en zorgprofessionals online terecht bij Kentalis voor vragen over doofheid of slechthorendheid. Via e-mail kan iedereen zijn vraag stellen aan bijvoorbeeld een logopedist, audioloog of gedragsdeskundige van Kentalis. Ook videogesprekken zijn mogelijk. Dit meldt Koninklijke Kentalis.

Kentalis is onder meer gespecialiseerd in speciale zorg en onderwijs voor kinderen met auditieve en/of communicatieve problemen. Door de kennis van de eigen deskundigen online beschikbaar te maken wil de organisatie de volgende stap zetten in het leveren van zorg zo dicht mogelijk bij huis.

Vragen kunnen gaan over alles wat met doof- of slechthorendheid te maken heeft. Zoals het instellen van een hoortoestel, de taalontwikkeling van een kind, vragen over gedrag of verwijzingen naar een behandelaar of trainer. De vragen worden altijd beantwoord door een van de specialisten van Kentalis. Dat kan via e-mail of tijdens een videogesprek op afspraak. Mocht het nodig zijn dan zijn ook persoonlijke gesprekken op afspraak mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.kentalis.nl

© Nationale Onderwijsgids